dissabte, 29 de setembre del 2007

Resum del ple del passat dijous


Dijous passat, va tenir lloc un ple municipal a l'ajuntament un tant singular. Podriem dir això, perquè l'oposició actual (Gent d'Esquerres) va presentar publicament diverses acusacions al govern municipal, al voltant de les quals, va girar tots els temes. En primer lloc, van donar a conéixer el seu parer sobre el conflicte dels darrers dies, entre la sra. alcaldessa i la policia municipal, local de Montserrat (explicat ací fa uns dies). La senyora alcaldessa, per la seua part, va informar que la seua suposada signatura, havia estat estudiada per un grafòleg i aquest havia determinat la seua falsetat.


També va recordar el portaveu de Gent d'Esquerres, diverses accions de l'anterior alcalde del PP ( sr Antonio Campos) , ara tercer tinent d'alcalde, on, afirmaren, va utilitzar material, maquinària i treballadors de l'ajuntament durant la seua legislatura. Antonio Campos, per la seua part, va dir que ell va ser enregistrat ja per eixos fets i que es va demostrar la seua innocència pel fet de que no trobaren cap prova. De totes maneres, va oferir de portar els documents pertinents el proper ple, per demostrar la legalitat de les obres.
Així va acordar també l'actual primer alcalde sr. Miguel Moreno respecte al seu cas semblant d'utilització de maquinària i treballador de l'ajuntament aquest mateix mes, del qual l'acussava també, el portaveu de G.E Josep Maria Mas.

La part més singular d'aquest ple, va ser la de precs i preguntes. Ferran Campos i Climent, va presentar una queixa (s'ha de dir que no per primera vegada) on exposava la seua discomformitat i la de centenars de veïns del poble i d'altres usuaris de la biblioteca municipal, davant de la censura portada a terme respecte a diversos periòdics habituals a la biblioteca (clica per la notícia anterior).Ferran va informar al govern, que després de la passada negativa del regidor de cultura, sr Julio Alarcón, a satisfer la seua petició, tot i haver-li donat la raó, va començar una campanya de recollida de signatures, la qual, ja compta amb més de 400 signants i altres usuaris de la biblioteca. A més, va demanar que cada un dels membres del govern donaren la seua opinió, per breu que fora, sobre el tema. No obstant, tots es van negar, no van voler dir res, excepte el regidor de cultura, el qual, va justificar la censura dels periòdics amb ridículs arguments i, després d’haver faltat al respecte a Ferran Campos i els altres joves que el recolzaven, es va alçar i va eixir de la sala sense mostrar cap respecte. La majoria dels assistents, molt d’ells que havien acudit per recolzar la singular demanda, van aplaudir Ferran després de la seua intervenció i en contra de la censura que, continuar portant-se a terme a la biblioteca del nostre poble.

(Ajudan’s a recollir signatures, baixat els documents necessaris d’ací: doc. 1 i doc. 2)

Publica: Pescanova