divendres, 27 de juliol del 2007

“L'espurna “ Recull d’informació


Com habreu notat des de l’entrada del PP al govern han canviat algunes coses apart de les censures i d’altres que ja practicaven en les anteriors llegislatures dels 90.El butlletí informatiu “El Punt”, que succeia a l’històric “El Portell” , segons fonts, ja no es publicarà més, com es de suposar, amb l’objectiu de mantindre la informació del poble, el menys plural possible. En aquest butlletí, s’hi atrevien, altres governs municipals, a publicar, fins i tot, les queixes i crítiques al govern dels veïns del poble. També apareixien articles d’opinió i culturals escrits per agraida gent del poble.
Per això, sense molts mitjans, volem continuar publicant en aquest web, els articles que ens envieu. Us animem a participar. Envieu-ho a montserratpv@gmail.com . Si voleu podeu utilitzar un pseudònim pels articles.


Tingueu en compte en els vostres articles, que aquest mitjà no vol arribar a convertir-se en “EL REPASO”, (el butlletí de crítiques del PP a l’antic govern) ni en l’aspecte de falta d’arguments i coherència, ni en l’aspecte d’insults massa explícits. Volem informació de qualitat.


Publica: Pescanova